Într-o bună zi, am realizat brusc nevoia unui program de culturalizare; dacă în alte vremuri ar fi fost o pierdere de timp, în criză oricum nu prea putem să ne apucăm de chestii lucrative (cică). Deci, o să încercăm să ne cultivăm una pe alta, şi publicând, poate cine ştie, facem un serviciu de infotainment şi vreunui cititor.


Avem un blog. Cum procedăm? Ne întâlnim, consumăm ceai/cafea/vin/narghilea etc şi brusc ne simţim interesante şi ne apucăm să facem review de: film, carte, muzică, tv, evenimente culturalistice şi ce ne mai cade în minte.


Dar să ne prezentăm:

Wednesday

Nu am frate explozibil, dar semăn oareşcum cu personajul Adams. Sunt o studentă perpetuă, am o colecţie de dvd-uri piratate pe care unii ar considera-o impresionantă şi o pasiune pentru cumpărat cărţi pe datorie care frizează lăcomia.

Vecina

Ascult… manele (fără să vreau) împreună cu vecinii mei. Ca să-i enervez, dau tare muzica bună. Şi vreau mereu să ajung la concerte pentru care nu am bani. Am crescut cu tv şi n-o să-l uit acum doar pentru că a apărut the next best thing – the freaking Internet.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: